top of page

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed


Ja, nu kunne det næsten lyde som om, at det var en ejendomsmægler der var ved at skrive. Location, location, location sige nok mere :-) Jeg er altid på udkig efter nye locations og her på det sidste har jeg funder rigtig mange super gode steder, som bare venter på at blive testet af.

Der har været fuld fart på fotograferingen og jeg har også holdt sommerferie, så beklager det er et stykke tid siden, at jeg har skrevet sidst :-)

I det jeg elsker at fotografere i naturligt lys, så er det jo altid interessant for mig at finde nye spændende locations. Amager og København kender jeg som min egen bukselomme og der har jeg masser af ideer, når fotografering foregår på de kanter. Men nu er jeg jo flyttet til et nyt område af Danmark - nærmere betegnet Sydsjælland og har dermed skulle lære området af kende. Jeg er langt fra færdig og allerede super glad, for der er så mange muligheder og ovenikøbet et bredt spændt de forskellige locations, så kan man næsten ikke blive mere glad som fotograf :-)

Til aften fik jeg lokket min kæreste til at være foran kameraet, så jeg kunne få testet en af de nye locations og den er super fed. Var der blot en halv time og fik masser af billeder med hjem - ovenikøbet uden at have udnyttet alle de muligheder der var.

Dagene burde bare have nogen flere timer, så der var mere tid til at være bag kameraet :-)

14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page