top of page

PRIVATLIVSPOLITIK HOS BERIT J

Denne privatlivs politik forklarer hvordan dine data som foto-kunde hos mig er sikret. 

 

Det er naturligvis vigtigt for mig, at mine kunder føler sig trygge og godt tilpas, både før og efter en fotografering.

 

De data jeg får fra dig/indsamler er udelukkende til mit brug og bliver aldrig videregivet til 3 part, uden forudgående aftale med dig. Jeg bruger udelukkende oplysningerne til at kunne fremsende billeder til dig, både når du skal vælge hvilke der skal redigeres, samt når de endelige billeder skal fremsendes. 

 

Skriver du dig op til nyhedsbrev/nyt på bloggen,  vil jeg bruge dine data når jeg udsender nyhedsbreve. Mine nyhedsbreve vil indeholde information om nyt på bloggen, konkurrencer, gode foto-tilbud, fortællinger om fotograferinger osv. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet - dette gøres i bunden af nyhedsbrevet eller ved at skrive til info@beritj.dk

 

Smagsprøver af billeder: Som udgangspunkt forbeholder jeg mig retten til at bruge billeder, der er taget på vores photoshoot - på min hjemmeside, mine profesionelle sociale medier, samt på mit POS materiale, det kan være visitkort, postkort mv. Jeg kan også finde på at tagge dig, hvis jeg bruger et portræt af dig i mine opslag på de sociale medier, ønsker du ikke det, kan du til enhver tid bede mig fjerne tag. Du er også velkommen til selv at tagge dig på de billeder jeg lægger op.

Tel: +45 21 61 42 21  |  Email: info@beritj.dk

bottom of page