top of page
4R1A5727Beritjdk.jpg

OM BERIT

Jeg har fotograferet i over 30 år og gør mig  i Portrætter, stemnings- og naturbilleder. Elsker at fange øjeblikket i et billede, stemningen, personen og ikke mindst nuet. For mig er det meget vigtigt, at dem jeg fotograferer har en sjov og afslappet oplevelse foran kameraet og tro mig det kan sagtens lade sig gøre. Er Canon fotograf til fingerspidserne.

Et billede siger mere end 1000 ord er det blevet sagt og jeg er meget enig. Mine egne ord er "mere end blot et portræt" og det er det netop fordi, det er min fornemmeste opgave at fange personen, mennesket, historien i et billede. Jeg ser billeder mange steder og suger indtryk til mig hver dag. Opsnapper lokationer, lysindfald, stemninger og meget mere som alt sammen bliver lagret og husket til fremtidige fotograferinger.

 

Jeg fungerer som freelance fotograf og fotograferer primært udenfor, elsker det naturlige lys og man finder mig meget sjældent i et studie. Fotografering foregår derfor on location, dvs. hjemme hos jer eller et sted i byen/naturen alt efter hvad vi aftaler. Det er intet problem at fotografere ude hele året, det er blot påklædning, vilje og den rette location der skal til :-)

Jeg holder til på Sjælland og arbejder derfor primært på Sjælland samt i København og omegn, men kontakt mig gerne med en forespørgsel, så finder vi ud af det.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at et godt portræt/billede er en af de bedste gaver man kan give sig selv, sin elskede, sin familie.....en bid af sig selv som vil blive husket og værdsat. 

 

Jeg har ophavsret på alle billeder på www.beritj.dk.

Kopiering eller anden brug af mine billeder kræver min tilladelse for at være lovlig.

Canon Danmark har lavet en video med mig, om det at være portræt fotograf og arbejde med lyset som jeg gør. Det var en super spændende dag og noget lidt andet selv at skulle stå foran kameraet. 

Jeg er glad og stolt over filmen og den giver et fantastisk billede af hvem jeg er og hvordan jeg arbejder. Tag et kig på filmen nedenunder, billedet ved siden af, afspejler meget fint, hvor mandsopdækket jeg var på dagen :-)

 

bottom of page