top of page

Nu er det på tide at komme igang igenDet er efterhånden en hel del år siden, at jeg sidst skrev noget fotorelateret. Det skal der laves om på. Der er masser af skrive om, naturligvis skal tiden også lige være der, men jeg finder glæde ved at skrive om foto-relateret ting, så tiden må findes.

Kunne starte med at fortælle lidt om den video Canon har lavet om mig.

For et par måneder siden blev jeg kontaktet af Canon, som gerne ville lave en video om en freelance fotograf, som har en stor passion for det at fotografere og det må man sige at jeg har.

Når man er vant til at fotografere, så kan man godt blive lidt overrasket over hvor lang tid faktisk tager af lave video. 10 timer blev brugt og det kom der så også flere små film ud af.

Personligt er jeg rigtig glad for filmen, som giver et rigtig godt billede af hvordan jeg arbejder, hvad der er vigtigt for mig og hvem jeg er. Klik på billedet ovenover og bliv ledt hen til hvor videoen ligger, god fornøjelse.

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page