top of page

Fotokursus

Opdateret: 30. okt. 2020

NY UPDATE - UDSOLGT!!!! Sidste plads er snuppet👏


Update - 13. september er fuldt booket, der er et hold mere 11. oktober og der er 1 plads tilbage!

Elsker du at fotografere? Og elsker du at "skyde" portrætter ude i det fri?


Kunne du godt tænke dig at vide lidt mere om hvad lukketid er? Kender du til blænde og ved hvordan man kan bruge den? Og tænker du over dybdeskarphed? Hvordan bruger man det naturlige lys og hvad er godt lys?


Hvad er en god lokation til et portræt? Hvad er en god baggrund? Og hvordan instruerer man egentlig den man skal fotografere? Hvad er godt at vide og hvad skal man tænke over?


Ved du hvad en reflektor er og hvordan man bruger den? Den kan nemlig være guld værd og er nærmest uundværlig når man bruger det naturlige lys som lyskilde.


Ved du hvordan du bruger dit kamera på manuel og dermed får fuld kontrol over hvad du laver? Det og meget mere bliver emner når jeg afholder fotokursus søndag den 13. september fra 13:30 - 17:30 ( ekstra dato 11.oktober) på min adresse i Tappernøje (nærmere info følger ved tilmelding).


Derudover skal vi naturligvis også ud og øve det hele i praksis og prøve at tage nogen portrætter. At "skyde" portrætter er super sjovt og for mig er det vigtigt, at man får personlighed med i billedet og skaber mere end blot et portræt.


Prisen for at deltage er kr. 400,- pr. person og det er inkl. kaffe, vand, sodavand og lidt snacks. Der er kun 6 pladser, der skal være tid til hver enkelt og derfor ikke flere deltagere. Der skal være minimum 3 tilmeldte for afholdelse. Sidste frist for tilmelding og betaling er 1. september. Tilmelding sker på mail: info@beritj.dk


Håber du har lyst til at deltage på en dag i portrætfotografiets tegn :-) Jeg vil i hvert fald glæde mig til at møde dig og de andre.


213 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page