google-site-verification=pDXCa1tUeYpHW1p9gNavVGW0bfTs-QSKJcyqpgqFnxQ
 

At rejse er at leve

Det er i hvert fald dejligt at rejse, det kan jeg godt tale med om. Har netop haft en uge i det skønne Provence og naturligvis var der kamera med på turen.


Jeg elsker at gå på opdagelse med mit kamera, fange stemninger, de lokale i byen, kort sagt livet der leves. I Provence er det svært at begrænse sig og der er altid virkelig mange ting jeg gerne vil fotografere og var det ikke fordi, at jeg rent faktisk var på ferie med min kære mand, ja så kunne jeg såmænd godt gå på billede"jagt" fra morgen til aften.


De har bare noget særligt i deres små byer, der er en speciel stemning, smukke gamle huse, fantastisk aften belysning og så er der mange ting der har lige præcis den rigtige patina.


Det blev hovedsageligt sort/hvid billeder denne gang og hvorfor så det? Jamen det er ganske enkelt fordi jeg for det første elsker sort/hvid billeder og så egner det sig bare sindssyg godt til stemningsbilleder. Det er klart, at havde jeg været i nærheden af blomstrende lavendel- eller solsikke marker, så havde jeg helt sikkert lavet farvebilleder også :-)


Det skal også lige nævnes at mit EOS R kamera, virkelig er en genial rejsepartner. I for