top of page

Firmaets ansigt

Opdateret: 13. jan. 2020


Virksomhedsportrætter, businessportrætter, firmaportrætter, kært barn har mange navne. Men en ting er sikkert, de er vigtige.

Om det er en enkeltmandsvirksomhed eller et firma med flere hundrede ansatte, så er vigtigheden lige stor, hvis den ansatte/de ansatte er portrætteret på en hjemmeside. Det er firmaets ansigt ud af til og det kunderne ser. Der kan skabes tillid, udstråles professionalisme, venlighed, imødekommenhed osv. ud fra et billede.

Der er ingen tvivl om, at rigtig mange googler en evt. virksomhed før de sætter sig i kontakt med dem, inkl. mig selv og jeg indrømmer gerne, at et tillidsvækkende billede virker meget bedre på mig end hvis billedet bare er nærmest ligegyldigt.

Nu er jeg fotograf, så klart at jeg siger det er penge rigtig godt givet ud, at bruge dem på virksomhedsportrætter - jeg mener det også hvis man booker en anden fotograf end mig :-) Der bliver i mange firmaer brugt rigtig mange penge på markedsføring, der laves hjemmesider, optimeret på SEO, købt online reklamer og Ads hos Google og billeder bliver tit lidt nedprioriteret eller en medarbejder tager lige nogen med mobilen, det er bare ikke godt nok!

Heldigvis er der masser af virksomheder, der får taget portrætter af deres medarbejder og en af dem er Nellemann Leasing, som jeg har været på besøg hos.

Nellemann Leasing har med lækre biler at gøre og kan gøre enhver drøm til virkelig. Naturligvis skulle der være lidt biler i baggrunden til deres portrætter, de skulle bestemt ikke være dominerende, det er medarbejderne det handler om - men de skaber lidt miljø i billedet.

Her er et par stykker af de medarbejdere der blev fotograferet:44 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page