top of page

En kæmpe tak


En kæmpe tak skal lyde til mit foto-år 2018. Der har været så mange gode og skønne fotograferinger og jeg har mødt så mange fantastiske mennesker. Jeg forundres stadig over den voldsomme energi og glæde jeg får ved at fotografere og mit kamera er virkelig en vigtig del af mig.

Året har været spændende på mange måder og bl.a. fik jeg også den udfordring at jeg skulle holde foredrag om det at være fotograf og fortælle om hvordan jeg arbejder. Canon bookede mig til 4 foredrag, 2 i Stockholm og 2 i Helsinki. Det var virkelig en fed oplevelse og jeg som troede det ville blive svært at snakke i en hel time! Det var intet problem og jeg kunne have talt meget meget mere, når man først kommer igang, så er der så meget man gerne vil fortælle og forklare og passionen for at fotografere sparker virkelig gang i det hele.

2018 har også givet mig en masse nye fotolokationer, eftersom jeg er flyttet til Sydsjælland, så har jeg opsøgt/opdaget nye super fede lokationer. Hernede sydpå er der virkelig alt hvad hjertet begærer, lige fra smuk natur, til rå baggrunde og der er meget forskelligt - jeg er vild med det. Så udover jeg kender mange super steder på Amager og i København, så har jeg også Sydsjælland som min legeplads.

En stor tak skal lyde til alle dem jeg har fotograferet, hver og en har været en fornøjelse og det er skønt at møde så mange mennesker og høre så mange historier, det bliver jeg aldrig træt af. Min kæreste er i 2018 blevet til min mand (vi blev gift i oktober) og han skal også have en kæmpe tak, først og fremmest for at gide og "lege" model når jeg lige skal afprøve noget og så dernæst for at forstå min passion for fotografering og give mig tiden til det. Han ser mig tit med et kamera for øjet eller fuldstændig begravet ved skærmen og igang med redigeringsarbejde - tak skat.

2019 banker lige straks på døren og jeg glæder mig til at se, hvad der kommer af nye fotooplevelser, jeg er så klar på dem alle. Har nydt at sidde og kigge billederne igennem for 2018 og ved at jeg vil blive lige så glad når jeg næste gang skal kigge igennem for 2019.

Tak for 2018, ha' et fantastisk nytår og ikke mindst 2019 og så håber jeg at vi ses :-)


21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page