top of page

It's family time


Det er heldigvis muligt at lave helt cool og dejlig afslappet familieportrætter og det gjorde jeg i november af Christina og hendes familie. Jeg har fået lov til at vise billederne nu, for nu er de blevet givet i julegave :-)

Jeg er jo af den overbevisning, at på et familieportræt behøver alle bestemt ikke at kigge direkte ind i kameraet. Der kan være så mange andre udtryk og interaction i et billede, der skaber meget mere liv.

Faktisk hjælper det mange gange også, hvis folk bare kan få lov til at stå og gøre hvad de selv føler for, så billedet ikke bliver så kunstigt. Er der noget jeg synes der bliver lidt kedeligt, når vi taler familieportrætter, så er det at stille folk op på en lige række, alle med front mod mig og så tage billeder. Der må gerne være lidt skævheder, folk står forskelligt, nogen sidder, nogen står, en kigger væk osv. osv.

Billederne af Christina og familien viser i den grad en familie anno 2018, der er både iPads, iPhones, leg og sjov med i billederne og jeg er vild med det. Ikke mindst fordi jeg ved det også afspejler dem som familie rigtig godt.

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page