top of page

Man kan sagtens :-)


Endnu engang har jeg haft en foran kameraet, som startede med at fortælle mig, hvor svært hun synes det var at skulle fotograferes. Jeg tror næsten at 80% siger, at de har det skidt med det, synes det er svært, er møg ufotogene eller lign. Folk er virkelig godt til at sætte sig selv i bås og nogen har nærmest traumer tilbage fra skolefotograf-tiden.

Men jeg kan afsløre en ting.....og det er, at det faktisk slet slet ikke gør ondt at få taget billeder, det kan gøres til en rigtig dejlig, sjov og fed oplevelse. Jeg starter altid med at snakke en del og lige finde ud af, hvad det er for en person jeg skal have foran kameraet. Og i det jeg næsten altid fotograferer udenfor i naturligt lys, ja så bevæger man sig automatisk lidt rundt og får en lille gåtur. Det bliver meget langt fra en "stiv" oplevelse, som det kan blive i et studie.

Nicoline som jeg fotograferede i går, havde på forhånd skrevet til mig, at hun var noget udfordret ved at skulle fotograferes. Så det var min aller fornemmeste opgave at sørge for, at det ikke blev en udfordring - og det blev det heldigvis ikke :-) Hun havde sødt nok også at skrevet følgende og sådanne ord bliver jeg naturligvis meget glad for "Har længe vist, at skulle jeg en dag have taget nogle billeder, så skulle de tages af dig!"

Nicoline er en virkelig skøn kvinde med masser af grin og smil, som ikke var svære at få ud af hende. Snakken løb lystigt i den time vi havde sammen og jeg vil næsten vove den påstand, at Nicoline efter kort tid slet ikke tænkte over, at hun blev fotograferet.

Personligt er jeg rigtig glad for de billeder der kom ud af fotograferingen i går, synes Nicoline udstråler en skøn energi. Og så elsker jeg det lys der kan være her ved vintertid, det er blødt og friskt. Det var koldt ja, men det kan man sagtens klare i en time, hvis man lige har pakket sig lidt fornuftigt ind på de inderste lag :-)

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page