top of page

Fotonørd!


Ja, det kalder jeg meget stolt mig selv og egentlig så ved jeg faktisk ikke hvor nørdet det er, at være glad for at fotografere? Men navnet stammer sådan set fra min kære veninde, som jeg også fotograferer bryllupper sammen med. Hun startede med at kalde mig nørd og det har hængt ved.

Jeg fik nok navnet fordi jeg rent faktisk også er temmelig foto teknik interesseret og sætter mig ind i alle mulige specifikationer og detaljer og ikke mindst nye produkter.

Nye produkter er lige præcis noget man skal lære at styre! For man kan jo blive ved med at købe fotoudstyr, der kommer ikke sjældent noget nyt og lækkert og hver gang virker det jo som noget man ikke kan leve uden? Jeg fotograferer med et Canon EOS 5D Mark IV og det er jeg vanvittig glad for, men jeg bliver da også fristet og nysgerrig på det nye spejlløse Canon EOS R :-) Sådan vil det nok altid være. Ikke mindst bliver jeg rigtig fristet når de laver nye lækre objektiver, mærkeligt nok har jeg formået stadig at holde mig på måtten med hensyn til at købe et 85mm, selvom jeg virkelig gerne vil have det - men men alt koster jo.

Der er dog blevet handlet en lille smule her på det sidste og det er en ny foto rygsæk fra Lowepro og jeg ELSKER den. Da jeg ofte bevæger mig en del rundt med mit udstyr, skal jeg kunne bære det godt og ordenligt og det skal for alt i verden ikke give mig ondt i ryggen, skulder osv.

Mine nye rygsæk er en Lowepro Protactic 450 AW og den er super fed. Der er for det første masser af plads, så jeg kan have meget grej med, dernæst er der flere indgange til kamerahuset og sidst men ikke mindst sidder "hoved"lukningen til tasken på ryggen, så tasken ikke rigtig kan tilgås når jeg har den på = tyverisikring. Sidst men ikke mindst så sidder den virkelig godt på ryggen og jeg er meget glad for når jeg kan spænde ind rundt om hoften og igen over brystet, så vægten bliver båret fordelt på overkroppen og ikke kun på skuldrene.

Kan jeg anbefale Proactic 450 AW, det kan jeg i den grad, jeg er efter kort tid blevet meget glad for den :-)

15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page