top of page

Det kribler og krabler


Ja, sådan føles det i hvert fald :-) Lysten til at fotografere er enorm og det vrimler rundt med tanker og ideer oppe i mit lille hovede. Synes hele tiden jeg ser gode muligheder, og får ideer til en portrætfotograferinger.

Det er jo egentlig ret priviligeret, men når nu vi kun har et vist antal timer i døgnet og der også skal ordnes alt mulig andet, ja så kommer der jo begrænsninger på :-)

Rundt om hvor jeg bor, ja en radius på vel 20 km, der er simpelthen så mange gode lokations som jeg bare venter på at teste af og jeg glæder mig!

I weekenden havde jeg et par "gamle" kendinge foran kameraet - Ella og Storm. Dem har jeg efterhånden fotograferet nogen gang og fuldt dem fra de var helt små. Det er ret vildt så hurtigt deres udvikling går, specielt Storm har forandret sig meget siden jeg fotograferede ham sidst, hvilket kun var i marts i år.

Det er skønne børn at have foran kameraet, selvfølgelig skal de lige guides, men det er ikke svært og de forstår godt hvad de skal gøre. Som med alle børn, skal man ikke være alt for langsom, for så er tålmodigheden opbrugt :-)

Jeg synes det er rigtig sjovt at fotografere børn, der kommer altid nogen gode kommentarer og nogen sjove udtryk.

Her er lidt fra weekendens fotografering.2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page