top of page

De fantastiske efterårsfarver


De fantastiske efterårsfarver er jeg ret vild med og lyset på den her årstid er også super lækkert at fotografere i.

Weekenden har budt på masser af foto, i går var det skønne Connie der skulle fotograferes og have nogen gode portrætter. Udgangspunktet var hjemme ved mig og heldigvis er der virkelig mange muligheder lige omkring hvor jeg bor, så fedt. Jeg elsker at bruge forskellige baggrunde/locations og som tidligere nævnt - så jeg er altid på udkig efter gode spots og synes heldigvis ikke det er så svært at finde. For mig er det også en slags udfordring at finde gode foto-spots og den udfordring kan jeg rigtig godt li' :-)

Connie blev glad og det samme gjorde hendes kæreste Poul, som også lige kom med på nogen af billeder <3

I dag var det så Kristines tur, Kristine har det smukkeste røde hår og hun skulle bare foran kameraet nu her i efteråret, for farverne matcher hende helt perfekt. Jeg havde flere ting i tankerne og det hele blev nået på ikke meget mere end en halv time. Det var virkelig koldt i dag, så der skulle arbejdes lidt hurtigt.

Skulle Kristine have haft karakterer for i dag, så havde hun fået top-top-karakter! Hun er fantastisk at have foran kameraet og forstår i den grad at flirte med kameraet og stille et ansigt op som er interessant at fotografere. Så er det altså at man som fotograf bare næsten ikke kan stoppe. Jeg er vild med farverne på billederne, de røde hår og efterår er bare et perfekt match.

De 2 første billeder er Connie og så Kristine:

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page