top of page

Foto abstinenser


Er der gået et par dage, hvor jeg ikke lige har været ude og fotografere, så kan jeg mærke at jeg nærmest får det man kan kalde foto abstinenser :-) så må jeg bare ud og fotografere.

Det var tilfældet igår og der var desværre ikke noget i kalenderen, så jeg "efterlyste" en frivillig på min foto facebook profil. Der er som regel altid nogen der gerne vil have taget lidt billeder og gerne stiller op og det var også tilfældet i går - Line meldte sig.

Jeg havde lidt forskelligt jeg gerne ville afprøve og så er det jo bare om at få det gjort. Min have er meget grøn i øjeblikket og skulle lige se, om det overhovedet kunne bruges, det kunne det heldigvis og så er der min udestue som altid og den er bare så perfekt og der kommer det lækreste lys ind.

Jeg havde også udset mig et faldefærdigt hus 1,5 km væk fra hvor jeg bor, så der måtte vi en tur ned forbi. Jeg har ikke rigtig gået rundt om huset og kigget nærmere, så det var lidt et sats OG det var ikke helt som jeg havde forventet, men der var noget der kunne bruges, dog ikke så meget som jeg troede. Og sådan er det jo bare nogen gange når man finder nye lokationer, de kan være fantastiske, de kan være nogenlunde som denne var og det kan være at de slet ikke fungere. Lyset var lidt svært dernede, så måtte virkelig lade reflektoren arbejde og lade den lyse op.

Line er skøn at fotografere og meget naturlig foran kameraet og igen så kan jeg blot konkludere, at jeg elsker at fotografere og får så ufattelig meget energi af det.

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page