top of page

Oplevelser med foto


Noget af det som jeg elsker ved at fotografere, er at jeg møder så mange mennesker og kommer så mange forskellige steder.

Den ene dag er det en konfirmand der skal fotograferes, i hvert fald lige for tiden og det er altid skønt at fotografere de meget spændte unge mennesker, det er bare en kæmpe dag for dem. Billederne herunder er fra en fotografering i Kastrup

Den næste dag sidder jeg så i en mørk flysimulator og skal forsøge at få nogen billeder ud af det.

Jeg priser mig lykkelig for at mit kamera kan køre en ret høj iso uden at det ødelægger det færdige resultat, det var nemlig nødvendigt i flysimulatoren. Ja, man kan jo bare bruge flash er der sikkert nogen der vil sige og ja, det kan man - men jeg ønskede at bevare den stemning man har i en simulator og det kommer bl.a. p.g.a. de mange forskellige farver lys der er i "kabinen"

Helt sikkert en interessant dag og jeg synes en flysimulator er et fantastisk stykke legetøj. Man bliver virkelig grebet af stemningen og får i den grad fornemmelsen af at være i en flyvemaskine og holder vejret indtil flyet er landet sikkert :-)


8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page