top of page

Et ydmygt tak


Nogen rigtig spændende dage i Stockholm og Helsinki er nu slut. Først og fremmest så var det spændende at skulle holde foredrag på engelsk og lige pludselig skulle forholde sig til en masse ting omkring, hvorfor jeg elsker at lave portrætter, hvordan jeg gør og ikke mindst hvorfor jeg gør forskellige ting - en ganske sund øvelse.

Søde mennesker mødte jeg i både Stockholm og Helsinki, i Stockholm kæmpede jeg mod solskin og 25 grader, men der var fint med deltagere og i Helsinki fulde huse 😊

Det blev til mange spændende snakke og mange super gode spørgsmål og ikke mindst interesse for at fotografere. Jeg elsker når jeg kan få lov til at nørde, både med teknik og det rent billedemæssige og det var der rig mulighed for her 😊

Tak til Canon - Charlotte, for at sende mig afsted og kæmpe stor tak til Tomi for hyggelige snakke og gæstfrihed i Sverige og Finland.

Har modtaget mange søde henvendelser efter foredragene, fra deltagerne, på messenger, email og instagram - det er skønt og her er link til et lille blog-indlæg som Göran skrev efter at have hørt på mig i Stockholm, tak Göran 😊


11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page