top of page

Værkstedet og nye fotoloaktioner


Er flyttet væk fra Amager/København og ud på Sjælland. Jeg bor nu på det man kalder langt ude på Lars T......... Det er nu ikke så langt væk blot 45 min. fra København og det kunne det snildt tage at komme rundt i København før i tiden, nu kører jeg bare i stedet.

I det nye hus har min kære mand har nu fået et værksted, han er glad <3 og jeg er lykkelig for alle de fede fotomuligheder der er i og omkring huset.

Det er slaraffenland for en som mig. Med lys indfald fra små og store fine vinduer og alverdens forskellige baggrunde fra lys til mørk og sågar også et orangerie jeg kan bruge på de mere våde regnfulde dage.

Idag fik jeg lokket manden min til at få taget lidt billeder og hvis du spørger mig, så synes jeg han gør det ret godt <3 og som den kloge kone jeg er, så fik han naturligvis et læderforklæde i julegave til brug i værkstedet og måske også fordi jeg synes det ser fedt ud ;-)

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page