top of page

Tak for 2017 - goddag 2018


2017 er lige straks slut og hvilket dejligt foto-år det har været ❤️

Jeg har mødt så mange skønne mennesker og hørt så mange historier. Fået masser af smil og glæde og ikke mindst har jeg fået lov til at portrættere folk som de er, store som små.

Jeg elsker at fotografere og min passion vokser sig blot større og større. Jeg elsker at finde ud af hvem folk er, få dem til at åbne sig, få dem til at slappe af, finde den rette vinkel og ikke mindst fange det naturlige lys.

Jeg har altid øje for nye lokationer og selvom kameraet ikke altid er med mig, så bliver der stadig spottet fede steder og hvor der er godt naturligt lys.

2017 har været et rigtig spændende foto-år og ikke mindst givet en masse oplevelser. Stort tak skal lyde til alle jer, jeg har fået lov til at fotografere, stort tak skal også lyde til min dejlige kæreste som må finde sig i, at jeg ret tit har snuden begravet i kameraet eller en omgang fotoredigering, stort tak skal også lyde til Canon for fede produkter og årets videodebut.

2018 banker på og jeg satser stærkt på, at det bliver endnu et fantastisk foto-år. Jeg glæder mig meget til at se hvad det bringer ❤️

Rigtig godt nytår 🎉pas på jer selv og hinanden, vi ses i 2018


5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page