top of page

Jordens lækreste baby


Det er altid sjovt at møde nye mennesker som skal fotograferes. Jeg er så utrolig nysgerrig og elsker at høre folks historie, finde ud af hvem de er, hvad de laver osv. osv. der er en masse spørgsmål der kan stilles.

Det er så ikke altid, at dem man fotograferer kan tale endnu, men i den grad stadig charmere mig helt i bund. Jeg kunne slet ikke stå for skønne Malte og det er ved gud lang tid siden, at jeg har mødt så skøn en baby. Malte er blot et halvt år, så jeg vil mene at han stadig går under baby kategorien.

Kæmpe store blå øjne, et smil og bare et rigtig gavtyve ansigt, jeg var vild med ham og det blev til rigtig mange skønne billeder. Det bedste ved det hele er så også, at hans mor og far også blev helt vildt glade for billederne, så er alt godt.

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page