top of page

Nu gør jeg det!

Jeg har længe tænkt over, om jeg skulle gøre mere ved mine stemnings- og naturbilleder. Jeg er en del gange blevet spurgt, om det er muligt at købe mine billeder fra netop den kategori. Indtil videre har jeg faktisk ikke rigtig vidst, hvad jeg skulle svare? Men det ved jeg nu!


Jeg har simpelthen lavet en webshop. Yes, du læste rigtigt, noget så smart som en webshop. Jeg er ærlig talt ret stolt over den👏Jeg synes den er blevet super god, med et varieret udvalg og forhåbentlig noget for enhver smag🙏Udvalget vil jeg naturligvis arbejde videre med og tilføje på hen af vejen. Håber du vil ligge vejen forbi og se hvad jeg tilbyder😊https://www.beritj.dk/shop


En ting er de fotografier jeg vælger, som skal ligge i webshoppen, en anden ting er at lave print af dem. Her har jeg allieret mig med nogen super dygtige eksperter på det område, så jeg er sikret eksklusiv top-kvalitet⭐️ Det bliver print med dokumenteret lang holdbarhed og der printes på ekslusive papirtyper fra f.eks. Hahnemühle og Canson. Det er dermed bestemt ikke den billigste printløsning, men derimod den bedste og lækreste kvalitet man kan få.

Jeg erklærer hermed min lille webshop for åben ❤️ Og hvorfor ikke pryde væggen eller væggene med billeder man ikke ser allesteder? Mine billeder er taget mange forskellige steder, lige fra i den smukke danske natur - alt fra SydSjælland til Bornholm og til den sydlandske charme og stemningen der.Håber der bliver taget godt imod mit nye tiltag og at fotografierne rammer de ønsker der måtte være.


Her lidt smagsprøver fra webshoppen som du finder her14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page