top of page

2 dejlige søndage med fotokursus

Opdateret: 20. okt. 2020

Jeg har nu afholdt fotokursus 2 søndage. Første gang var søndag den 13. september og næste gang den 11. oktober. 4 intense timer begge gange.


Fra start af havde jeg sat et max antal på 6 personer på hvert hold. Det er for det første nok en god ide i de her COVID-19 tider, men ikke mindst så er det for, at hver person får så meget ud af det som overhovedet muligt. Der skal være tid til hver enkel.


Kursus'et er velegnet til alle, der vil igang med at "skyde" portrætter med naturligt lys og til dem som ønsker at kunne bruge deres kamera på manuel mode. Jeg gennemgår hvad lukketid og blænde er, hvad betydning ISO har, den famøse eksponeringstrekant og meget mere. Udover det mere fototekniske og hvordan man fører det over i sit kamera og bruger det der, så bliver der naturligvis også talt komposition.


Komposition er et rigtig spændende emne og er jo i bund og grund også meget en smagssag, nogen er til en slags billeder, mens andre bedre kan li' noget andet og det kan der altid komme gode snakke ud af.


Hvordan instruerer man en person som skal fotograferes? Hvad er godt at informere om inden en fotografering og ikke mindst, hvad er godt at sige under en fotografering? Hvordan bruger man egentlig sådan en reflektorskærm og hvad for en skal man købe? Alt dette og meget mere er også en del af kursus'et.


Udover en masse info, så skal alt det der læres naturligvis også prøves af :-) Så deltagerne var begge gange ude og fotografere en 1 - 1,5 time. Begge gange var der en model på, så ingen behøvede at komme foran kameraet, men kunne derimod koncentrere sig om at bruge den nylærte viden. Og der blev "skudt" meget flittigt løs.


Jeg har nye kursus'er i støbeskeen, og der kommer også flere af ovenstående kursus, for dem der ikke fik plads på de 2 første :-)


Her lidt stemningsbilleder fra dagen:


Og så bliver man bare rigtig glad når man får ord som disse efterfølgende :-)
Og her er eksempler på portrætter der blev "skudt" på dagen
41 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page