top of page

Årets sidste fotokursus

Opdateret: 30. okt. 2020

Fotokursus i september og oktober blev meget hurtigt udsolgt og afviklet med rigtig god succes - læs evt. mit blogindlæg om fotokurserne og se billeder - klik her


Sidste fotokursus for i år bliver søndag den 22. november. - Skal du med?


Elsker du at fotografere? Og elsker du at "skyde" portrætter ude i det fri?


Kunne du godt tænke dig at vide lidt mere om hvad lukketid er? Kender du til blænde og ved hvordan man kan bruge den? Og tænker du over dybdeskarphed? Hvordan bruger man det naturlige lys og hvad er godt lys?


Hvad er en god lokation til et portræt? Hvad er en god baggrund? Og hvordan instruerer man egentlig den man skal fotografere? Hvad er godt at vide og hvad skal man tænke over?


Ved du hvad en reflektor er og hvordan man bruger den? Den kan nemlig være guld værd og er nærmest uundværlig når man bruger det naturlige lys som lyskilde.


Ved du hvordan du bruger dit kamera på manuel og dermed får fuld kontrol over hvad du laver? Det og meget mere bliver emner når jeg afholder fotokursus søndag den 22. november fra 11:00 - 15:00 på min adresse i Tappernøje (nærmere info følger ved tilmelding).


Derudover skal vi naturligvis også ud og øve det hele i praksis og prøve at tage nogen portrætter. At "skyde" portrætter er super sjovt og for mig er det vigtigt, at man får personlighed med i billedet og skaber mere end blot et portræt.


Prisen for at deltage er kr. 500,- pr. person og det er inkl. kaffe, vand, sodavand og en sandwich. Vi starter kl. 11:00 for at have lys nok til også at fotografere. Der er kun 6 pladser, der skal være tid til hver enkelt og derfor ikke flere deltagere. Der skal være minimum 3 tilmeldte for afholdelse. Sidste frist for tilmelding og betaling er 15. november Tilmelding sker på mail: info@beritj.dk


Håber du har lyst til at deltage på en dag i portrætfotografiets tegn :-) Jeg vil i hvert fald glæde mig til at møde dig og de andre.
55 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page