top of page

Veloverstået fotokursus

Tusind tak til deltagerne på mit fotokursus søndag den 28. november. De var spørgelystne, interesseret og timerne fløj afsted.


De første par timer går med at snakke kamerateknik og i den grad med at sørge for at alle ved hvordan man fotograferer på manuel og alle kan fotografere på manuel :-) Der er mange forskellige ting man skal have forståelse for, bl.a. blænden som er vigtig at vide hvordan man indstiller/bruger og specielt ved portrætter kan det give stor forskel på billedet, hvordan du indstiller blænden.


På sådan en dag her, bliver der naturligvis også øvet en helt masse, for der er ingen tvivl om at øvelse gør mester, i hvert fald noget i nærheden :-) Man skal have det i "fingrene" og have fornemmelse og forståelse for, hvad de betyder når man skruer på blænden, ændrer lukkertiden eller iso.


Det var super engageret kursister og der blev skudt mange rigtig gode billeder. Gitte der var med på kursus, var sød at tage lidt "behind the scenes" billeder når jeg instruerede eller viste noget, dem kan I se her :-) Samtidig er der også lidt billeder af Christa, der var dagens model. Det er Gitte der har "skudt" de billeder.


Næste kursus skulle meget gerne blive slut januar/start februar, ved du allerede nu at du er interesseret så skriv til mig på info@beritj.dk

21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page