top of page

Sommeren er skøn men...

Vi kan nok hurtig blive enige om, at sommeren er skøn. Sol, varme, lange lyse sommeraftener, grill på terrassen, rosevin i glasset, ferie i lange baner osv. Men som fotograf, så er jeg også ret så glad for efterår og vinter, som bringer det skønneste lys.


Lige nu har vi så oveni dejligt lys også de mest lækre efterårsfarver, som det bare er om at benytte sig af, inden det er for sent. Desværre går det jo rimelig hurtigt med, at alle de gyldne farver forsvinder igen.


Jeg selv, brugte mit kamera en del i den forgangne weekend og ikke mindst så fik jeg hygget mig med min RF100mm - for de fotointeresserede giver det måske mening, det er et ultra lækkert objektiv som kan lave den lækreste bokeh og ikke mindst bare tegner super skarpt.


Her lidt billeder fra weekenden og masser af efterårsfarver:


17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page