top of page

Præcis derfor!

Præcis derfor elsker jeg at fotografere og hvad gemmer der sig så bag præcis derfor? Oplevelser og mødet med andre mennesker, står rigtig højt på den "derfor-liste"


Tænk sig hvor mange mennesker jeg møder på min vej med kameraet :-) det er rigtig mange og jeg ville højst sandsynlig aldrig have mødt eller talt med disse mennesker, hvis det ikke var for en fotografering.


Nogen møder jeg ovenikøbet igen og igen med måneders eller med års mellemrum, når der skal tages nye billeder. Det er et kæmpe privilegie, for slet ikke at tale om alle de oplevelser det bringer med sig.


Et af de steder jeg har været flere gange, er ude hos brandmændene i Københavns Lufthavn og det er altid en oplevelse og altid fedt at lave billeder derude.


Denne gang var jeg der, for at lave billeder til Gore. Gore har i samarbejde med Viking lavet de nye uniformer til brandmændene. Gore (Gore-Tex) er dem der er eksperter i den helt specielle imprægnering som tøjet har, så det kan tåle varme og samtidig skåne brandmændene for alle de farlige partikler der desværre er ved en brand.14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page