top of page

Jeg har en tilståelse!

Det kan jo lyde meget voldsomt, at man har en tilståelse :-) Min er såmænd blot, at jeg har fundet ud af, at jeg faktisk synes det er super sjovt at bruge flash også. Jeg elsker naturligt lys og det vil jeg altid gøre, men jeg kan virkelig også godt li' sådan som man kan lege med flash/ekstra lys.


Har egentlig altid holdt mig fra det, primært fordi jeg syntes det var møgbesværligt - det var det med de gamle flash og hver gang jeg tog dem fra, tog det mig en krig før jeg fandt ud af hvordan de virkede.


Sådan er det ikke længere, jeg har nemlig investeret i et andet flash system og det er simpelthen så simpelt at betjene. Dog er det naturligvis stadig en nødvendighed, at man har en forståelse for lys og en forståelse for, hvordan man skal sætte lyset og hvordan man kan eksperimentere og skabe forskellige udtryk og det er sjovt! Jeg har valgt at købe Profoto og i guder hvor er jeg glad for det, det funker bare, god kvalitet og simpelt at betjene.


Så, der kommer nok flere billeder, hvor flash på den ene eller anden måde har spillet ind, om det bare er som udfyldningslys eller fuld smæk, ja det vides ikke og måske udfyldningsslyset slet ikke kan ses :-)


Af den her bunke billeder der kommer, der ses flash tydeligt på nogen af dem og nok sværere på andre.13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page